teropong jauh waktu malam night vision hutan

RM76.00

Description

teropong jauh waktu malam night vision hutan

 

teropong jauh waktu malam night vision hutan

Lihat banyak lagi butiran dan gambar produk(Klik Disini)

 

  • Brand new and high quality.
  • Red tint lenses, clear vision.
  • With built-in light for night use.
  • Power: 2 x AAA battery.
  • Magnification: 4x.
  • Lens diameter: 30 mm.
  • Dimension: 11 x 12 x 6 cm.
  • Distance between eyes: 3.2 cm.

 

.

.

.

.

.

jangan baca dibawah ini

.

.

.

.

.

Salah satu perkara yang boleh anda lakukan teropong jauh waktu malam night vision hutan banyak sumber Facebook- perkongsian dan alat perniagaan-bangunan, dan juga sebagai alat klinikal yang relevan yang saya gunakan secara tetap, atau yang telah disarankan dan melihat bagaimana mereka boleh berguna.

Baru-baru ini, saya menyedari bahawa jika anda tidak berada di Facebook, atau jika anda berada, anda tidak “kawan” saya, anda tidak boleh melihatnya.

Saya membaca “Dapatkan landasan di Peta Google lebih penting,” lebih daripada pita saluran, Marketing (DTM), dan saya melihat segera potensi untuk perniagaan untuk disenaraikan di hospital. Saya telah digesa untuk membuat diri anda disenaraikan dalam carian Google- tempatan melalui, tetapi kajian baru ini mengambil ke tahap yang baru.
Berikut adalah apa yang anda perlu lakukan.

Daftar untuk akaun Google (terdapat lebih daripada sekadar tempatan listing..trust saya ini.)
Pergi ke Tempat Google
DTM menggesa anda untuk meningkatkan profil anda, sambil menambah bahawa banyak keterangan, gambar dan video
Memperbaiki laman web anda untuk carian tempatan. Penggunaan istilah, pautan, dan nama-nama pinggir tempatan dan lain-lain Tambah alamat perniagaan dan nombor telefon pada setiap halaman.
Ada orang mengkaji profil anda. Ini adalah penting. Rakyat mahu tahu apa yang orang lain fikir (apa-apa dari mulut ke mulut). Saya bertanya kepada anda, “meracau peminat” mengulas mengenai senarai anda.
Ingat untuk sentiasa menjejaki di mana teropong jauh waktu malam night vision hutan pesakit datang. I “bertaruh makan tengah hari anda bahawa dari masa ke masa anda akan melihat lebih ramai pelanggan baru yang datang cara anda. Afterall, semua orang melakukannya!

Ahad Mei 31, semasa siri NP perbualan kami! Ramai daripada anda tahu dia, tetapi bagi mereka yang tidak berpeluang untuk menjadi salah satu kerja seminar beliau, di sini adalah pengenalan ringkas.

Mimi adalah bahasa kebangsaan dan perunding, dan telah bekerja selama 31 tahun sebagai pengamal jururawat yang pakar dalam kesihatan wanita. Beliau juga merupakan sarjana pelawat di Kolej Boston dan seorang profesor pelawat di Massachusetts General Hospital Institut Kesihatan Pekerjaan. Bukan itu sahaja, ia telah digunakan secara besar-besaran, tetapi mereka juga mempunyai tahun pengalaman dalam media, termasuk band radio sebagai tetamu di Selamat Pagi Amerika, dan temu bual dengan Wall Street Journal, Boston Globe, dan lain-lain lagi. Beliau telah menerima pelbagai anugerah dalam teropong jauh waktu malam night vision hutan bidang penjagaan pesakit dan pendidikan.