teropong jarak jauh kembara original kedai malaysia kualiti

RM76.00

Description

teropong jarak jauh kembara original kedai malaysia kualiti

 

 

teropong jarak jauh kembara original kedai malaysia kualiti

Features:
Adjustable focus length, you can rotate object or ocular lens according to your need.
Easy to operate, very convenient.
Supplied with strap, easy to carry.
Supplied with cleaning cloth, keep lens clean.
Ideal for traveling, hiking, camping, bird-watching, etc.

Specifications:
Color: Black
Material: Optical lens/rubber
Focusing type: Rotating the object Lens
Magnification: 16X
Object diameter: 40mm
Ocular diameter: 17mm
Exit pupil diameter: 2mm
Distance of exit pupil: 20mm
Field of view: 85m/8000m.
Product weight: 270g / 9.5oz
Package size: 6.4 * 6.4 * 17cm / 2.5 * 2

 

Lihat banyak lagi butiran dan gambar produk(Klik Disini)

.

.

.

.

.

jangan baca dibawah ini

.

.

.

.

.

Amalan selama bertahun-tahun teropong jarak jauh kembara original kedai malaysia kualiti pengamal jururawat dan pendidik diabetes, Judy telah sampai ke tahap di mana dia telah melakukan sesuatu yang berbeza dan memutuskan untuk membuat lompatan.

Ahad Jun 14, bertemu Judy Gillman, yang mengambil kemahiran mengasah NP baik dan memulakan perniagaan di rumah sendiri! Selepas 13 tahun perubatan keluarga di kawasan luar bandar di timur Montana dan 15 tahun pengalaman dalam pendidikan dan pengurusan penyakit ini di rantau yang paling ramai penduduk barat Montana diabetes, Judy mengambil melompat dan memulakan perniagaan sendiri.

Kami mendengar dan Judy temuduga dan belajar lebih lanjut mengenai kehidupan sebagai seorang pendidik kesihatan dan berjalan kaki francais hidup freelancers pemilik:

Ia akan menjadi tahun NP seterusnya. Hospital Advance mencari untuk anda!

Pertandingan tahunan keempat, dan berusaha untuk menjadi pengasuh, yang adalah ahli perniagaan atau amalan klinikal untuk perniagaan berkaitan healthcare-. Pemenang akan menerima hadiah utama sebanyak $ 1,000 dan boleh melihat majalah popular Kedua-dua kategori lain termasuk “satu untuk menonton” dan “di luar kotak”.

Mula bekerja atas permohonan anda teropong jarak jauh kembara original kedai malaysia kualiti hari ini! Tarikh akhir ialah 31 Julai, 2009, akan diumumkan sebagai pemenang dalam kes ini Disember 2009

Perubahan ini dicadangkan akan memberi kesan kepada jururawat dan doktor pembantu, serta doktor, secara langsung memberi kesan kepada mereka yang ada bersama kita, di pejabat kita sendiri. Baca dengan teliti.

Pusat Kesihatan dan Perkhidmatan Perubatan (CMS) hari ini mencadangkan perubahan kepada dasar dan kadar bayaran bagi perkhidmatan dalam tahun kalendar (CY 2010) dengan lebih daripada satu juta pakar perubatan dan profesional nonphysician yang dibayar di bawah jadual bayaran doktor Medicare (MPFS). Dan MPFS menetapkan kadar bayaran untuk lebih daripada 7000 jenis perkhidmatan, pejabat doktor, hospital dan tempat-tempat lain.

CMS adalah untuk membuat beberapa cadangan untuk menambah baik penjagaan kesihatan pembayaran kepada doktor yang dijangka untuk membayar kadar yang tinggi perkhidmatan penjagaan kesihatan asas. Cadangan termasuk maklumat mengenai pelaksanaan akaun yuran doktor. Pada tahun 2010, CMS bercadang untuk memasukkan kos data kajian baru ke atas pengamal, maklumat doktor amalan pengimbasan (PPIS), reka bentuk dan pelaksanaan Persatuan Perubatan Amerika

undang-undang perubatan memerlukan CMS untuk melaraskan kadar bayaran MPFS setiap tahun berdasarkan formula maklumat yang melibatkan permohonan pertumbuhan mampan, atau SGR, yang telah diterima pakai oleh perbuatan bajet yang seimbang 1997. Formula ini mempunyai kemas kini negatif setiap tahun sejak 2002. CY, walaupun CMS dapat mengambil langkah-langkah pentadbiran untuk mengelakkan berlakunya pengurangan CY 2003 dan Kongres telah mengambil beberapa langkah-langkah perundangan untuk mengelakkan pengurangan CYS 2004-2009 itu. Berdasarkan data semasa, CMS adalah kadar yang rendah -21.5 peratus pada CY 2010.

Sebagai sebahagian daripada pembaharuan sistem kesihatan, pentadbiran menyokong reformasi menyeluruh, tetapi bertanggungjawab dari segi kewangan untuk membayar bil doktor. Menurut matlamat ini, bajet yang diumumkan fiskal 2010 Presiden yang meneroka keluasan pilihan yang ada kepada kerajaan untuk memudahkan pembaharuan ini, termasuk penilaian sama ada ia perlu terus dimasukkan dalam kos formula bayaran doktor dikawal oleh dadah. Oleh itu, apabila dia bekerja dengan Kongres lebih mudah untuk mengemas kini membayar mekanisme kadar pertukaran doktor, CMS bercadang teropong jarak jauh kembara original kedai malaysia kualiti untuk mengeluarkan dadah membawa “Perkhidmatan doktor” doktor dari definisi, yang bagi tujuan pengiraan formula doktor Reload dalam menjangkakan pembuatan undang-undang untuk memastikan pembaharuan asas kelompok pengamal penjagaan kesihatan. Walaupun cadangan itu tidak menukar masa untuk kemas kini dijangka Perkhidmatan CY 2010, projek-projek CMS yang akan mengurangkan bilangan tahun yang dijangka akan melihat doktor tarikh negatif.

CMS juga bercadang untuk berhenti membayar Kod perundingan, yang biasanya digambarkan sebagai pakar dan membayar lebih tinggi daripada perkhidmatan yang setara pengurusan penilaian (E / M) kadar. Pengamal akan menggunakan / M Kod perkhidmatan E wujud apabila menyediakan perkhidmatan ini sebaliknya. Akan ada pengagihan semula daripada penjimatan yang terhasil untuk meningkatkan perkhidmatan berasaskan bayaran / m E.

CMS bercadang untuk meningkatkan kadar bayaran awal pemeriksaan fizikal pencegahan (IPPE), juga dikenali sebagai “Hello Kesihatan” pergi untuk menjadi lebih selaras dengan kadar bayaran untuk perkhidmatan kerumitan yang lebih tinggi. Saleh IPPE kos perubatan ubat-ubatan preskripsi, penambahbaikan, dan mengemaskini undang-undang 2003 untuk membayar untuk unsur-unsur utama status kesihatan benefisiari taksiran awal dalam tempoh enam bulan enrolmen dalam Medicare Bahagian B manfaat Kemudian, Kongres melanjutkan tempoh yang IPPE untuk waris dalam tempoh teropong jarak jauh kembara original kedai malaysia kualiti satu tahun pendaftaran dalam Bahagian B .

Di samping itu, CMS bercadang untuk memperbaiki bagaimana kesihatan