set bengkung 3 bahagian lengkap wanita hamil mengandung

RM56.00

Description

set bengkung 3 bahagian lengkap wanita hamil mengandung

 

 

set bengkung 3 bahagian lengkap wanita hamil mengandung

FREESIZE – Size : 82cm X 23cm, it can suitable for 75 to 100cm waist  (Recommended M-L)

 

EXTRA LARGE – Size : 93cm X 23cm, it can suitable for 85 to 110cm waist (Recommended XL-XXL)

 

Features
– Band-style support belts, which are simple but strong
– Symmetrical blank for air flowing, user can do home work or office when using belt.
– Help mom to ease back pain
– Anatomical shape
– Easy to wear, adjust and remove
– Adjustable closure

 

Why do you need it?
1. Specifically designed to assist with discomfort associated with an enlarged     abdomen in post-natal period.
2. Medical grade product, can be used after normal delivery or after Caesarean Section.
3. Assists in returning to your pre-pregnancy shape.
4. Holds the tummy in, hence dramatically improving mobility, thus decreasing risk of post-natal health complications.
5. Helps to tackle back and pelvis pain associated with delivery.
6. Allow a full range of movement.

 

Product specifications:
– Velcro strips
– Color : skin color
– Size : Free
– Super lightweight, soft and breathable design
– 100% Brand and high quality.

– Material: 65% Polyester + 35% Spandex

– Elastic dan flexible

FREESIZE – Size : 82cm X 23cm, it can suitable for 75 to 100cm waist

 

 

EXTRA LARGE – Size : 93cm X 23cm, it can suitable for 85 to 110cm waist

 

Lihat banyak lagi butiran dan gambar produk(Klik Disini)

 

.

.

.

.

.

jangan baca dibawah ini

.

.

.

.

.

pelaksanaan dijalankan mengambil masa yang terlalu lama. set bengkung 3 bahagian lengkap wanita hamil mengandung Cuba untuk mengekalkan tumpuan anda pada pesakit anda dan kami datang kepada beberapa tips menjimatkan masa untuk membantu anda kekal di landasan yang betul.

Penggunaan model standard dokumen. Anda hanya boleh menggantikan sebarang perubahan. Ini sangat berguna apabila anda melakukan dokumentasi dalam talian.
Labs: Saya mendapati bantuan khas ini. Saya mempunyai makmal kertas, yang mengandungi keputusan daripada soalan-soalan yang paling biasa memberitahu apa nombor maksudkan. Sebagai contoh, kencing manis dan lemak makmal. Pada sebelah yang lain halaman di mana pesakit boleh digunakan untuk mengarahkan lemak dan glukosa. Ia termasuk ruang bagi saya untuk memasukkan makmal dan arahan lain.
Kami mempunyai senarai penyedia paling set bengkung 3 bahagian lengkap wanita hamil mengandung popular di rujukan telefon berkaitan dengan. Oren terang. Pesakit menerima suatu salinan pernyataan itu dengan bilangan bulat. Ia menyediakan banyak panggilan di pejabat kami.
Salah satu kriteria untuk pemilik Hospital perniagaan perlu memberi perhatian kepada kos untuk menjalankan perniagaan. Dari segi kerja atau amalan anda, anda ingin tahu apa yang ia akan kos anda untuk melihat pesakit.

Ia adalah sangat penting bahawa anda perlu tahu maklumat ini supaya ia boleh menilai keberkesanan kos melihat beberapa rancangan pesakit (Anda boleh mencari beberapa syarikat insurans membayar kurang daripada kos penjagaan), ia membantu anda menentukan kadar faedah yang adil, bajet anda dan membantu anda.

Untuk mengetahui kos anda perlu untuk mengumpul beberapa data untuk satu pesakit. Anda mempunyai kos bulanan berjalan pejabat anda. Setelah anda mempunyai maklumat ini, dan anda membahagikan jumlah pesakit yang anda lihat setiap bulan.

Termasuk dalam kos bulanan anda barangan seperti sewa / pinjaman perumahan anda, dan semua utiliti termasuk / faks kontrak telefon / internet untuk perkhidmatan seperti pembersihan dan pelupusan sisa perubatan, fotokopi dan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa, jika anda menggunakannya. Jangan lupa, bekalan perubatan, bekalan pejabat, gaji kakitangan dan manfaat dan apa-apa cukai dibayar serta insurans dan pelesenan, pengiklanan, dan lain-lain

Saya tahu bahawa kos bagi setiap pesakit set bengkung 3 bahagian lengkap wanita hamil mengandung adalah penting. Anda tidak boleh membuat keputusan yang bijak tentang kos operasi dan tidak boleh betul menilai kontrak insurans yang dicadangkan.