pam angin tayar kereta pancit keselamatan

RM55.00

Description

pam angin tayar kereta pancit keselamatan

pam angin tayar kereta pancit keselamatan

 

 • – 260PSI, inflates ordinary car tire about 5 minutes(>30PSI).
 • – Powered by cigarette lighter / DC 12V, once pressed the switch, it will work automatically with low noise.
 • – Compact and portable, easy to use.
 • – Ideal for inflating tires, rubber floater, hovercraft etc.
 • PSI: 260
 • Voltage: DC 12V.
 • Material: Metal & Plastic.
 • 2.8M Cord With Cigarette Lighter Plug
 • Air Tube Length: 50cm
 • Size: 180 x 180 x 65mm
 • Net Weight: 701g
 • Package Weight: 780g
 • Package Dimensions(L x W x H): 185 x 185 x 80mm

Lihat banyak lagi butiran dan gambar produk(Klik Disini)

.

.

.

.

.

jangan baca dibawah ini

.

.

.

.

.

Mungkin ia perlu, “Oh Kanada” Kaki saya rasa seperti saya telah berjalan selama tiga hari berturut-turut. Tunggu satu minit …

Saya meninggalkan di sini esok. Setakat ini, saya naik ke atas gunung dan setengah, direndam kaki saya di dalam sungai yang sangat sejuk dan badan saya yang banyak mata air panas dan makan Alberta daging lembu untuk bir gula tempatan, dan mempunyai perbualan yang menarik neurosains dan teknologi pengkomputeran dengan jenis tinggi artis.

yang paling cepat.

Pandangan dari bahagian atas terowong gunung dan Joey Magda dan saya berjalan selepas makan tengah hari yang besar hari pertama saya di sini.

Pengertian yang infarksi miokardium yang akan berlaku semasa pertumbuhan. (4600 kaki sedikit berbeza dan oksigen sedikit, paras laut.) Joey cuba untuk mengalihkan perhatian saya tanya bagaimana, dengan tepat, badan menghasilkan sel-sel darah merah.

Lihat rusa pengemis cuba untuk menangani pam angin tayar kereta pancit keselamatan makan malam di kafe luar di tengah.

Bunyi Bow Falls Bow River dan perasaan itu adalah sangat panas, kaki sangat Achy. Melangkah lebih daripada pergelangan kaki dalam bermakna anda benar-benar berasa arus.

Texan mempunyai ketinggian percetakan luas. 1 dan hasilnya bermakna bahawa mereka boleh menjadi rata, rendang, dan bebas daripada nyamuk, bar 200 meter. Keputusan itu bermakna 10 Joey dan Magda mengambil pendakian kedua hari, saya di sini! “Guys, saya tidak mempunyai masa yang baik” di hujung yang satu ini, dan nafas dan menangis teresak-esak dan berkata:

Joey kasut bantuan beli untuk mendaki. “Anda tidak perlu menjadi sesuatu yang lebih bergaya …”

Jhave bersahaja menyebut bahawa dua malam yang lalu Twilight Arctic tidak seperti yang baik seperti biasa. (Saya tidak dapat melihat mereka, celaka)

Penemuan bahawa saiz 10 Canada adalah lebih besar daripada saiz 10 di Amerika Syarikat. Memandangkan Tommy pub di tengah-tengah bandar Banff mempunyai cincin bawang terbaik yang pernah saya makan (skip Elk burger, tetapi pasti cincin bawang), dan ini adalah baik.

hari jadi minuman Vincent malam tadi, apabila dia duduk kegembiraan, Magda, Su, Jhave Vincent Lloyd dan saya adalah semua permukaan dan minum pelbagai minuman untuk orang dewasa. Saya disebut-sebut kepala saya terus kembali untuk seketika dan mengambil keputusan untuk berkembang lebih bintang daripada itu saya!

Jika ia tidak gambar yang …

Saya akan berada di sini selama seminggu lagi. Itulah yang baik. Setakat ini, percutian ini mempunyai makanan yang baik segala-galanya, malam sejuk, pam angin tayar kereta pancit keselamatan dan perbualan yang menarik, orang yang menarik dan membeli-belah yang besar (perayaan Krismas kini). Joey dan saya, dua pertiga daripada Poland Magda dan tiga pelanggan. Apabila kita sampai ke pertengahan jalan melalui terowong gunung, melihat dari cerun, sungai-sungai, dan berkata: Joy, «Oh, ia cantik, jadi saya akan membunuh diri!” Ini, nampaknya, daripada lawak jenaka dalam budaya Poland.

Saya perlu membuat keputusan hari ini jika anda memerlukan satu lagi bagasi untuk pemindahan semua hadiah yang anda membeli. Pada satu ketika, pam angin tayar kereta pancit keselamatan saya pergi ke Banff, tetapi kini ia adalah masa untuk secawan kopi.