mp3 bluetooth kereta wireless dengar lagu kesukaan muzik

RM66.00

Categories: , ,

Description

mp3 bluetooth kereta wireless dengar lagu kesukaan muzik

 

 

mp3 bluetooth kereta wireless dengar lagu kesukaan muzik

Lihat banyak lagi butiran dan gambar produk(Klik Disini)

 

Specifications:
Dimensions: 118mm*40mm*35mm (L*W*H).
Weight: 135g.
Gift box: 17.5*10*4cm
USB2.0 port, high speed.
LCD screen (128*64).
Built-in memory supported: 512MB / 1GB / 2GB / 4GB / 8GB.
3.5mm jacket audio input, support line-out.
Voltage: DC12V-24V.
Files supported: MP3/WMA.
Working currency: 60-70mA.
Bit rate: 48-320Kbps
FM frequency range: 87.5-108.0MHz
SNR: 85dB (FM: 65dB).
Harmonic distortion:
Working temperature: 0~60 degrees Celsius.
Distance supported: within 5m

 

 

.

.

.

.

.

jangan baca dibawah ini

.

.

.

.

.

penggunaan adat, seperti “tiada kasut di dalam Dewan” mengurangkan penyebaran penyakit di rumah Amerika,
Dan ia menjimatkan masa dan wang untuk pemilik rumah.

Penjagaan kesihatan profesional mp3 bluetooth kereta wireless dengar lagu kesukaan muzik “Saya lihat banyak pesakit yang benar-benar membuat diri mereka sakit kerana pengabaian sengaja alam sekitar, kedua-dua dalaman dan luaran.” Buang kasut sebelum memasuki rumah di Eropah dan Asia, menghormati dan promosi kebersihan &
Kesihatan yang baik.

Dalam bukunya, “Roh Kebenaran bahawa selipar,” beliau menjelaskan, “Kanak-kanak terdedah kepada kotoran beracun ketika berjalan atau merangkak di atas tanah. Kerana mereka adalah rendah ke tanah, dan ia adalah mudah bagi mereka untuk bernafas dalam habuk toksik atau diserap melalui kulit. Lebih buruk lagi, anak-anak kecil naluri meletakkan jari mereka ke dalam mulut mereka. dengan itu, mereka mendapat mulut yang penuh dengan segala-galanya yang terdapat pada tapak kasut untuk semua orang. ” Ia tidak lama sebelum mereka boleh dimuatkan dengan bahan cemar yang kecil. ”

Kajian disiapkan oleh Agensi mp3 bluetooth kereta wireless dengar lagu kesukaan muzik Perlindungan Alam Sekitar, Persatuan Pengurusan Air dan Sisa, Majlis Sumber Pertahanan Nasional menyokong tuntutan Puan Saunders »:

Puan Saunders mengambil sebab untuk buku barunya kasut rakyat Amerika. Ia menawarkan nasihat mengenai fakta sebenar, cerita peribadi dan kerjaya pemerhatian. Harga sangat berpatutan untuk $ 15,99, ia kos kurang daripada kebanyakan pejabat perubatan dan bersama-membayar. Bonus tambahan: Selain meningkatkan kesihatan keluarga, dan falsafah tidak kasut mengurangkan keperluan untuk pembersihan yang kerap permaidani dan rumah-rumah tingkat yang mengikuti amalan mana-mana kasut.