lampu solar taman rumah kalis air hujan jimat elektrik

RM36.00

Description

lampu solar taman rumah kalis air hujan jimat elektrik

 

 

  • Ultra bright LED light
  • 8 LED bulbs, low power consumption
  • With wall mount, easy hanging on the wall
  • It is easy to turn on or turn off
  • Super power and brightness
  • With dusk sensor,¬†automatically¬†turn on during night and turn off for charging during daytime

 

Size 130mm X 70mm X 90mm
Material ABS + electronic components
Light color White
Light source 8LED x 15000MCD
Power Usage 0.48W/8LED
Solar Module Poly-silicon 2V/190mA
Waterproof IP65
Charge time >=8H

 

 

.

.

.

.

.

.

jangan baca dibawah ini

.

.

.

.

.

.

Anda memerlukan jururawat perubatan yang mengamalkan amalan mereka untuk menyedari bagaimana ia akan memberi kesan kepada pengalaman mereka. Kecuali bagi bidan, dan membenarkan hanya 85% daripada doktor loji kuasa yang dibenarkan. Berikut adalah kemas kini:

Buka operasi berterusan untuk sambungan pada 15 April, 2010, 2010. Dan sifar peratus (0%) Mengemaskini yuran doktor Medicare pada tahun 2010. Jadual (MPFS) hingga Mei 31-2010 adalah pada ketika ini bahawa Kongres akan menangani maklumat negatif yang berkuat kuasa ke atas perkhidmatan perubatan 1 Jun, 2010, pusat-pusat kesihatan dan (CMS) berharap Kongres akan lampu solar taman rumah kalis air hujan jimat elektrik bertindak dengan dalam masa beberapa hari untuk mengelakkan maklumat negatif.

Untuk mengelakkan gangguan dalam penyampaian waris penjagaan kesihatan dan perkhidmatan untuk doktor, pengamal bagi pembayaran tuntutan, penyedia perkhidmatan pembayaran bukan perubatan dan lain-lain di bawah MPFS, boleh CMS telah mengarahkan kontraktor untuk mengadakan perkhidmatan yang dibayar pada 27 Mei keperluan di bawah tindakan pertama MPFS pada 10 hari (iaitu sehingga 14 jun 2010). MPFS mendakwa daripada kontrak ini hanya memberi kesan kepada syarat-syarat perkhidmatan pada 1 Jun 2010 dan kemudian.

Terima kasih kepada peluang untuk bekerja dengan Kongres dalam masa terdekat, CMS kini mengarahkan kontraktor untuk terus mendesak pada 1 Jun dan kemudian sehingga Khamis, 17 Jun, penjanaan berlaku pada hari Jumaat, 18 Jun, pada bulan Jun.

Kerja-kerja ini akan menyumbang kepada mengurangkan keperluan untuk keperluan pemprosesan awal dan tepat bagi tuntutan pemprosesan, kecuali Kongres perubahan kerja pasif mengemaskini. Ia perlu mengurangkan pembekal perkhidmatan dan beban waris lampu solar taman rumah kalis air hujan jimat elektrik dan kos yang berkaitan dengan pemprosesan tuntutan.

Kami memahami bahawa kelewatan dalam pemprosesan tuntutan perubatan boleh memberikan beberapa masalah pekerja kesihatan aliran tunai. Walau bagaimanapun, kami menjangkakan bahawa kelewatan itu, jika ada, selepas tempoh hanya beberapa hari rawatan. Berhati-hati kira-kira 2010 untuk maklumat tambahan mengenai Penjagaan kesihatan jadual bayaran doktor lampu solar taman rumah kalis air hujan jimat elektrik update.