jam tangan pintar smartwatch android bluetooth

RM80.00

Category:

Description

jam tangan pintar smartwatch android bluetooth

 

 

jam tangan pintar smartwatch android bluetooth

 

Lihat banyak lagi butiran dan gambar produk(Klik Disini)

 

.

.

.

.

.

jangan baca dibawah ini

.

.

.

.

Seperti yang seolah-olah menjadi tradisi bagi ramai, ia adalah masa tahun di mana orang menulis matlamat mereka. Lain menulis keputusan (yang, pada pendapat saya, seseorang mengambil langkah-langkah kecil untuk mencapai matlamat yang lebih besar). Dalam kedua-dua kes, jam tangan pintar smartwatch android bluetooth  kita semua cenderung untuk berbuat demikian sekarang, kerana program ini melompat berkuat kuasa pada 1 Januari.

Kadang-kadang matlamat ini nampaknya lebih berkuasa. Berikut adalah 10 langkah-langkah yang boleh membantu anda mendapatkan lebih dekat kepada merealisasikan matlamat ini.

pemilihan sasaran: Khususnya, apa yang anda mahu? Buat mereka yang khusus, notis. Jika ia benar-benar kelihatan seperti besar “keamanan dunia,” anda perlu memecahkan ia ke bawah.

Apakah langkah-langkah yang akan membantu anda mencapai matlamat ini. Sebagai contoh, jika anda mahu untuk kembali ke tahap kecergasan sempurna sebelumnya, dan mungkin menyertai gimnasium atau mengambil bahagian di dalam kelas yang boleh membantu anda bergerak ke arah matlamat anda.

Itulah sebabnya anda perlu. Kenapa anda ingin matlamat ini. Apa yang mendorong anda mengenainya. Menggali jauh jika ia sesuatu yang anda benar-benar mahu, dan saya tahu mengapa anda mahu, ia boleh berlaku.

Apa yang akan menghalang anda. Apa halangan yang ada. Datang dengan penyelesaian, apa yang kita boleh melepaskan mesin. Sebagai contoh, jika anda ingin menurunkan berat badan, ia boleh menjadi batu penghalang yang anda mahu untuk mengunyah pada, dan akan menjadi satu penyelesaian untuk menyimpan cookies cip coklat keluar dari rumah.

Anda perlu peta untuk mendapatkan di mana jam tangan pintar smartwatch android bluetooth  anda mahu pergi, apa yang perlu merancang. Bagaimana ke sana: Apakah langkah-langkah yang boleh diambil? Bagaimana ia akan dianjurkan. Satu contoh perjalanan. Anda tahu di mana anda mahu pergi. Untuk ke sana, anda perlu membeli tiket, atau mungkin meletakkan gas di dalam kereta. Reservations, dan lain-lain

Sokongan! Kerana kita tidak hanya di sini, dan kita semua memerlukan sokongan moral, ia membuatkan ia pergi lebih mudah, lebih menyeronokkan, dan membantu untuk memastikan kejayaan kita. Itali mentaliti € | ramai daripada kita yang berjalan kaki atau berjoging Rakan. Ia membantu untuk menjaga kita pergi. Mentor adalah satu lagi sumber sokongan.

Bayangkan matlamat anda. Anda tahu bagaimana apabila anda bayar, jika anda melihat penggunaan di tepi jalan raya, dan kereta mula untuk menukar mereka ke atas. Pastikan matlamat anda dalam penglihatan dan stereng lurus untuk itu. Lihat diri anda mencapai matlamat anda.

Dengan cara yang sama, dengan menggunakan ikrar positif boleh membantu anda bergerak ke arah sasaran. Anda sentiasa mahu berada dalam otak kanan, jadi pastikan anda makan dengan idea-idea yang baik.

Bonus. Bagaimana anda boleh memberi ganjaran kepada diri sendiri, atau tanda untuk mencapai matlamat anda. Ramai di antara kita melakukan ini dengan mendapat pakaian baru apabila kita menurunkan berat badan yang kita mahu, atau bahawa basikal baru apabila jam tangan pintar smartwatch android bluetooth  kita mencapai matlamat kita untuk mendapatkan melalui pertama 50 batu.

Berusaha untuk mencapai matlamat kita, dan tidak akan menjadi sukar. Pastikan mereka cukup kecil, supaya ia boleh dilaksanakan, menyimpan pelan anda di hadapan anda, supaya anda tidak kehilangan jejak di mana anda pergi. Setiap matlamat baru perlu diberi untuk mewujudkan sebelumnya. Teruskan, tidak lama lagi anda akan mempunyai perniagaan dan kehidupan peribadi yang anda mahu.