cctv dvr kereta perakam video perjalanan keselamatan

RM90.00

Description

cctv dvr kereta perakam video perjalanan keselamatan

cctv dvr kereta perakam video perjalanan keselamatan

 

 • : 140-degree single lens
  – Image Format: JPG
  – Video Format: MOV
  – Image Resolution: 4032×3042
  – Video Resolution: 1920×1080
  – Frame Rate: 30fps
  – System Requirements: Windows XP/Vista/7/2000
  – OSD Language: English, Spanish, Portuguese, Russian, Chinese, Japanese
 • Screen:
  – Touch Screen: N/A
  – Size of Display: 2.7 inch
  – Type of Display: TFT
  – Screen Resolution: 960×240
 • Memory:
  – Built-in Memory: N/A
  – Extend Card: Supports an external TF card up to 32GB (Optional)
 • Additional Features:
  – Audio Recorder: Yes
  – Video Recorder: Yes
  – Loop Recording: Yes
  – Night Vision: Yes
  – Motion Detection: Yes
  – PC Camera Function: N/A
  – TV-Out: N/A
  – TV System: PAL
  – HDMI Output: Yes
  – GPS System: N/A
  – Smart Standby: N/A
  – G-Sensor: Yes
  – Video Playback: Yes
  – Control: Volume control
  – Ports: 1 x USB port, 1 x Micro SD card slot, 1 x HDMI port
  – Buttons: MENU, UP, DOWN, POWER, OK, MODE
 • Battery & Power:
  – Battery Type: Built-in 200mAh rechargeable battery
  – Charger: Car charger
  – Input Voltage: DC 12-24V

 

Lihat banyak lagi butiran dan gambar produk(Klik Disini)

.

.

.

.

.

jangan baca dibawah ini

.

.

.

.

.

Saya mempunyai apa yang saya panggil “otak cctv dvr kereta perakam video perjalanan keselamatan yang kekal” impian sejak kebelakangan ini. Anda tahu, orang-orang mereka bermimpi bahawa pada hakikatnya tidak masuk akal. Perkara yang lebih cepat daripada luka dalam video. Saya berjalan di sekitar dalam baju tidur anda, mencari yang snowcone kedudukan, dan kemudian tiba-tiba ada zirafah di sana, Aku berkata kepadamu, jenaka.

Cool perkara jenis tetap dan impian otak grafik canggih sama sekali, makna, ia adalah bahawa tiada siapa yang tahu apa yang berlaku, jenis. Saya mempunyai haiwan teori bermimpi yang pergi seperti ini:

Brain impian statik berlaku, hanya bangun. Mereka adalah saat-saat terakhir lobus frontal anda dan pelupusan duniawi semua sisa untuk hari-hari kebelakangan ini, supaya anda boleh memberi tumpuan kepada berjaga. Ia “bermaksud” apa-apa. Mereka tidak mewakili apa-apa, tetapi anda sedikit tertekan. Mereka, dalam jangka pendek, satu cara untuk membersihkan fikiran dan otak adalah peti sejuk yang besar.

Kompleks jenis plot agak berbeza. impian ini cenderung untuk menjadi sedikit di mana ia membuatkan anda tertanya-tanya jika mungkin bawah sedar anda sedang cuba untuk mendapatkan sesuatu daripada sistemnya. Ini adalah impian yang membuat fikiran anda walaupun anda mengabaikan perkara yang penting. Apa yang biasanya berlaku di tengah-tengah malam, dan untuk menjadi lebih lama.

Ia benar-benar sejuk, dan jenis II, walaupun ia membawa kepada akhir otak. Saya boleh bermain gitar, sesuatu yang saya tidak pernah cuba impian saya untuk membuat kubur saya sendiri dan menyanyikan dua buah lagu yang benar-benar berlaku konfigurasi, benar-benar baik. Harmonies yang cantik, perubahan utama yang bagus, permainan menembak selesai.

Memandangkan hakikat bahawa cctv dvr kereta perakam video perjalanan keselamatan ia berakhir impian berkeliaran di jalan perkhidmatan lebuh raya bogel, saya tidak pasti saya ingin tahu apa yang dimaksudkan. Saya tidak peduli. Membenarkan ahli psikologi dan neuropsychologists bimbang tentang mengapa kita melakukan apa yang kita lakukan di dalam kepala kita. Saya gembira bahawa fikiran saya dan apa-apa imaginasi yang luar biasa bebas kesedaran